Nursel Ergin ile Murat Akyer Evleniyor mu? Nursel Ergin kimdir?

Nursel'in Mutfağı, Nursel'in Evi ve son olarak Nursel'le Evin Tadı programlarıyla izleyicinin karşısına geçen Nursel Ergin kısa süre içinde Murat Akyer ile evleneceğini açıkladı. Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında gibi konular merak konusu oldu.

Editör
01 Kasım 2017 - 12:43
Magazin

Geçmişte Avrupa Yakası, Cam Kırıkları, Gün Akşam Oldu dizilerinde ve Sen Değilim kısa filmi ile Kanat adlı sinema filminde yer alan, aynı zamanda uzun zamandır televizyonda Nursel'in Mutfağı, Nursel'in Evi, Nursel'le Evin Tadı adlı yemek programlarını sunan Nursel Ergin evleniyor!

Bir süredir beraber oldukları Murat Akyer ile dünya evine girmeye hazırlanan ünlü sunucu Nursel Ergin ne zaman evleniyor?

Evlilik tarihi açıklanacak..

17-11/01/nursel-ergin-ile-murat-akyer.jpg

Nursel Ergin Kimdir?

30 Temmuz 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin 18 yaşında bir evlilik yaşadı ve bu evlilikten biricik kızı her fırsatta sevgisini dile getirdiği Begüm dünyaya geldi. 2008 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun’a katılan Nursel’in hayatı birden bire değişti. Sıcak bakışları ve gülüşüyle herkesin aklında kalan yarışmacının fan kitlesi bu yarışmayla beraber oluşmaya başladı. Anlattığı hikayeler ile gönüllerde iz bırakan yarışmacıya teklifler gelmeye başladı.

TRT1 ekranlarında Cam Kırıkları dizisi ile ilk kez oyunculuk yapan Nursel, dizide Suna karakterine can verdi. Ardından Kanal D ekranında gündüz kuşağı Mutfağım adlı yemek programı ile farklı kültürlerin yemeklerini seyirci ile buluşturdu. Artık program sunucusu olan Nursel, 2015 yılında Show Tv’ye transfer oldu ve Nursel’in Mutfağı adlı programı sunmaya başladı. 37 yaşında olan Nursel, uzun süredir yemek programı sunarak evlere konuk oluyor. Şuan Nursel’le Evin Tadı programı ile Kanal D ekranında seyircisiyle buluşuyor. Son günlerde nişanlı olduğu medya çalışanı Murat Akyer ile evlilik hazırlıkları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin