resim yok
18 Eylül 2008 - 00:00

Ünlü tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Öğle saatlerinde Ulus'taki evinden Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri tarafından gözaltına alınan İdiz'in avukatı Aydın Kurban haberi doğruladı ancak herhangi bir açıklamada bulunmadı. Polis, İdiz'in evinde yaptıkları aramalarda bazı CD ve dokümanlara el koydu. Son derece gergin olduğu söylenen İdiz'in görevlilerden tek isteği şey sigara içmek oldu.. KIZI VE AVUKATIYLA GÖRÜŞTÜRÜLMEDİ Organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam eden İdiz'in kızı Elif İdiz ve avukatı Burak Yalnızer Vatan Caddesi'nde bulunan emniyet müdürlüğü binasına gelerek görüşme talep ettiler. Elif İdiz ve avukatının sanatçı ile görüşme talebi reddedildi. Avukat Burak Yalnızer, "görüşme talebimiz red edildi. Yarın saat 12.00'dan sonra görüşmelerin başlayacağı söylendi. SEYHAN SOYLU DA GÖZALTINDA Ünlülerin menajeri olarak tanınan Sisi lakaplı organizatör Seyhan Soylu da aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Seyhan Soylu bir süredir "Cumhuriyet Kadınları" adlı bir belgeselin çalışmalarını yürütüyordu. Nurseli İdiz de bu projede görev alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin