O Ses Türkiye jürisi Beyazıt Öztürk'ün YouTube kanalı açıldı!

Son dönemde O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk YouTube kanalı açtı.

Merve Mutlu
29 Ocak 2019 - 11:19
Magazin

Şovmen ve oyuncu olan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'a bir sene ara vererek O Ses Türkiye'nin jüri koltuğuna oturarak, sevilen yarışma programında eğlenceli anlara imza atmıştı. 

O Ses Türkiye'nin geçtiğimiz günlerde sona ermesi ile, Beyazıt Öztürk de sevenlerine tv8 ekranlarından büyük bir müjde verdi. O Ses Türkiye'de jüri olan Beyaz, artık YouTube'da hayranlarıyla buluşacak.

19-01/29/beyaz-o-ses.jpg

"Beyazla" adını verdiği YouTube kanalının duyurusunu tv8 ekranlarında O Ses Türkiye yayınında yapan Beyazıt, sosyal medya konusunda en mesafeli isimlerden birisiydi. Kanalını 'Kendi hayatımdan… Gezeceğiz, göreceğiz, ailem arkadaşlarım, dostlarımla eğleneceğiz. Elimizden geldiği kadar güzel bir şeyler yapmaya çalışacağız' sözleri ile tanıtan Beyazıt Öztürk, ilk videosunu ise 'Beyaz İle YouTube'a Giriş 101' adıyla yayınladı.

19-01/29/beyaz-ozturk.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin