Yüzleşme dizisi ile ekranlara dönecek olan Yiğit Kirazcı ve Büşra Develi ayrıldı!

Geçtiğimiz ay aşklarıyla gündem olan ünlü çift yollarını ayırdı.

Merve Mutlu
29 Ocak 2019 - 11:06
Magazin

Fi dizisindeki Bilge karakteri ile yıldızı parlayan Büşra Develi ve özellikle Seviyor Sevmiyor adlı dizideki karakteri ile oldukça beğeni toplayan ve şimdilerde Yüzleşme adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Yiğit Kirazcı, ilişkilerini sonlandırdı. 

Geçtiğimiz ay, Büşra Develi'nin oyuncu sevgilisi olan Burak Deniz ile yollarını ayırmasının ardından adı Yiğit Kirazcı ile aşk dedikodularına karışmıştı. Burak Deniz'den geçen haziran ayında ayrılan Büşra Develi'nin 2015'te de adının anıldığı Yiğit Kirazcı'yla aşkı aynı koltukta paylaştıkları fotoğraflarıyla gün yüzüne çıkmıştı.

19-01/29/busra-de-el.jpg

Büşra Develi geçen günlerde görüntülendiği Citys AVM'de Yiğit Kirazcı'yla ilgili sorulara "Zaman gösterecek" yanıtını vererek sinyal vermişti.

Medyatava'nın haberine göre ise: 4 yıl önce de beraberlik yaşayan ünlü oyuncu çift yollarını ayırdı. Başrol oyuncuları arasında yer aldığı 'Yüzleşme' dizisinin çekimleri için şu günlerde Alanya'da olan Yiğit Kirazcı ve bu aralar herhangi bir projede yer almayan Büşra Develi ayrılık sonrası birbirlerini sosyal medyadan da takip etmeyi bıraktı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin