Sıfır Bir 6. sezon onayı aldı!

Sıfır Bir hayranlarına müjdeli haber geldi... Sevilen internet dizisi Sıfır Bir 6. sezon onayı aldı!

Nurşah
29 Ocak 2019 - 10:28
Gündem

Geçtiğimiz çarşamba günü büyük bir merakla beklenen 5. sezonu ile izleyici karşısına çıkan sevilen internet dizisi Sıfır Bir'den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi!

19-01/29/sifir-bir-6-sezon.jpg

Sıfır Bir 6. sezon onayı aldı!

Savaş ve arkadaşlarının uyuşturucu ve kadın ticaretine karşı giriştikleri mücadele dolu yolculuğu konu edinen dizi gerek müzikleri gerek başarılı oyunculukları gerekse ilgi çekici konusu ile kısa sürede en çok konuşulan internet dizileri arasında kendi yerini belirledi. 23 Ocakta 5. sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Sıfır Bir dizisi 6. sezon için onayı aldı bile...

Cio ve Özgür'ü kaybeden Savaş'ın tek başına kaldığı yeni sezon bölümleri büyük bir heyecanla takip ediliyor. Altıncı sezon onayı alan dizinin bu yeni sezonunun 5. sezonun ardından çok uzun bir süre geçmeden izleyici karşısında olacağı söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

14 Mart güncellemesi: Sıfır Bir merakla beklenen 6. sezonu ile 8 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicileri ile olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin