O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına bomba konuklar! Jüri kim oldu?

TV8'in başarılı yapımlarından O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla yine adından söz ettirecek. O Ses Türkiye'nin yılbaşı programındaki ünlü isimler de belli oldu! O Ses Türkiye'de hangi ünlüler yarışacak? O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yılbaşı programı ne zaman yayınlanacak? O Ses Türkiye'nin jürisi kim? Acun Ilıcalı kim?

Pınar Alçiçek
20 Aralık 2022 - 12:40
Kültür Sanat

Acun Ilıcalı, Tv8'de yayınlanacak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı için tanıdık isimlerle el sıkıştı...

Peki o isimler kimler?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Berfin Nilsu Aktaş, Büşra Pekin, Aslıhan Malbora, Ayça Ayşin Turan ve Hazal Subaşı, Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel gibi sevilen isimler yılbaşı programına katılarak kamera karşısında şarkı söyleyecek...

Eser ve Berfu Yenenler'in 'Çift Terapisi' adlı gösterilerini sahneleyeceği yarışmada, sevilen sosyal medya fenomenleri Cemal Can ve Danla Biliç de şarkı söyleyecek. 

Ayrıca edinilen bilgiye göre; Ayça Ayşin Turan'ın da son dakika değişikliği ile programa katılmaya karar verdiği öğrenildi. 

'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programında juri koltuğuna kimler oturuyor?

Daha önce de O ses Türkiye'nin juriliğini yapmış; Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş gibi ünlü isimler, bu sene de yılbaşı programının juri koltuğuna oturacak...

22-12/20/jhgg.jpg

31 Aralık Cumartesi akşamı ekranlara gelecek O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında kameralara yansıyacak samimi görüntüler şimdiden merak konusu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin