O Ses Türkiye'de Enis Arıkan rüzgarı esti!

Başarılı oyuncu Enis Arıkan, O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel bölümüne katıldı. Eğlenceli performansı ve keyifli sohbetiyle herkesi ekrana kitledi.

Merve Mutlu
02 Ocak 2019 - 11:18
Magazin

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 ekranları, yılbaşı akşamı birbirinden başarılı oyuncuları O Ses Türkiye sahnesinde ağırladı. İzleyenlere oldukça keyifli zaman geçirten O Ses Türkiye'nin özel bölümünde çok özel anlar yaşandı. 

Hadise Açıkgöz, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Murat Boz'un jüri koltuğuna oturduğu O Ses Türkiye sahnesi, yılbaşı akşamında birbirinden yetenekli oyuncuları ağırladı. Erkenci Kuş dizisinin beğenilen ikilisi Demet Özdemir ve Can Yaman'ın, Söz dizisinden Aytaç Şaşmaz, Kızım dizisinden Beren Gökyıldız, Masterchef programından jüriler, Bensu Soral, Tarık Ünlüoğlu, Ezgi Eyüboğlu, Aslıhan Gürbüz ve Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı geceye damgasını vuran isim ise şu sıralar Jet Sosyete dizisinde rol alan ve adından, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarıyla da sıkça bahsettiren Enis Arıkan oldu. 

19-01/02/enis-arikan.png

O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel bölümünde muhteşem performansıyla büyük alkış alan Enis Arıkan, tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Müthiş bir sahne şovuna imza atan Enis Arıkan izleyenlerden büyük alkış aldı. Stüdyodaki izleyicilerin isteği ile Enis Arıkan performansını tekrarladı.

Sertap Erener'in 2003 yılında Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil ederken seslendirdiği ve Türkiye'ye unutulmaz bir başarı kazandıran "Everyway That I Can" adlı parçasını seslendiren Enis Arıkan muhteşem bir sahne gösterisi de yaparak büyük bir fark yarattı.

19-01/02/o-ses-enis-arikan.png

Son zamanlarda Alice Harikalar Diyarında adlı müzikalde de rol alan Enis Arıkan, müzikaldeki dansçıları ayarladığını söyleyerek, hazırladığı koreografiyle izleyenleri eğlendirdi. Eğlenceli sohbetiyle de beğeni toplayan Enis Arıkan, "Bu tülleri Osmanbey'de 150 liraya yaptırdım, faturayı da Acun'a getirdim. Çok masraflı oldu." diyerek izleyenleri kahkahalara boğdu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin