O Ses Türkiye'ye damga vuran bakışlar! Ebru Gündeş ve Kerem Alışık...

O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümüne eski aşıklar Kerem Alışık ve Ebru Gündeş'in bakışları damga vurdu! Yarışmada "Gitme Aklım Kalır Sende" adlı eseri seslendiren Kerem Alışık'a ilk dönen ise Ebru Gündeş oldu! Kerem Alışık ve Ebru Gündeş sevgili mi?

Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü gecenin en çok konuşulan yapımlarından oldu.

Yarışmaya ise eski aşıklar Kerem Alışık ve jüri koltuğunda oturan Ebru Gündeş'in bakışları damga vurdu. 

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bir dönem sevgili olan Ebru Gündeş ve Kerem Alışık arasında duygusal anlar yaşandı. Programa konuk olarak şarkı söyleyen Alışık, "Gitme Aklım Kalır Sende" adlı eseri seslendirdi.  

Kerem Alışık'ın sesini duyar duymaz dönen Ebru Gündeş'in şaşkınlığı ve Kerem Alışık'ın ona bakışları ise sosyal medyada gündem oldu.

Şarkının içinde "Hiç ayrılmadık seninle, değil bir sene bir gün bile" sözleri geçerken, Alışık ve Ebru Gündeş'in birbirine bakışları dikkat çekti.  Kerem Alışık, kendisine dönen jüri üyeleri arasından ise eski sevgilisi Gündeş'i seçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin