Merve Mutlu
22 Şubat 2021 - 19:47
Gündem

Birbirinden başarılı dizi, film ve reklam filmine imza atan başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldıktan sonra Aslı Kızmaz'a ait Benden Ne Olur adlı kitabın uyarlaması olan filmin başrolü olmuş ve bir süre önce de eşi oyuncu Ali Atay ile birlikte bir firma için reklam çekimi yapmıştı. Oyunculuktan uzak kalamayan isim bir dizi ile de anlaşma yapmış ve Pera  dizisinin başrolü olduğu duyurulmuştu.

21-02/22/hazal-k-4.jpg

Oyunculuğu ve güzelliğiyle olduğu kadar duruşuyla da çok ses getiren oyuncu Hazal Kaya'ya başrolde Selahattin Paşalı'nın eşlik edeceği dizi projesinin çalışmaları sürüyor. Mart ayında sete çıkması planlanan dizi Karga Seven Pictures'ın patronu Emre Şahin yönetmenliğinde çekilecek ve Netflix'te yayınlanacak.

Ödüllü oyuncu Nergis Öztürk, Hazal Kaya'nın Pera dizisinde!

21-02/22/nergis-o.jpg

"Pera Palas'ta Gece Yarısı" kitabından uyarlanacak olan ve cast çalışmaları devam eden dizi,Elif Usman kalemi ile hazırlanıyor. Atatürk'ün, Cevad Paşa'nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie'nin 30'lu yaşlarına yer verilecek dizinin kadrosuna ödüllü oyuncu Nergis Öztürk de katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin