Oğlum Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Oğlum dizisi konusu ve oyuncuları için yeni detaylar belli oldu. Dizinin 1.bölüm için hazırlanan fragmanı da yayına açıldı. İşte yeni diziden son gelişmeler ve kareler.

Show TV’nin yine yeniden iddialı bir dizi daha sunacağını öğrendik. Geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımı yapılan Oğlum dizisi, kanalın sezon arasından sonra sunduğu en iddialı diziler arasında gösteriliyor. Dizi adım adım yaklaşıyor. En son 1.bölüm için fragman yayınlandı. Fragmandan sonra Oğlum dizisi konusu ve oyuncuları da netlik kazanmaya başladı.

Nasıl bir hikaye göreceğimizi de ana hatlarıyla anlamış olduk. Dizinin fragmanını gören ve bu konuda meraklı bir bekleyiş içerisine giren takipçilerimiz için dizinin konusundan ve oyuncularından söz edelim.

Oğlum Dizisi Konusu Ne?

Dizide iki çocuğun hikayesini izleyeceğiz. Tüm detaylar belli değil ama bir tarafta zengin bir ailenin çocuğu olan ama ailesinden ilgi görmeyen Efe’yi göreceğiz. Daha çok bilgisayar oyunlarıyla zaman geçiren Efe’nin ailevi sorunlar yaşadığını görmek mümkün olacak.

Diğer tarafta ise ailesinin oldukça düşkün olduğu diğer çocuk Kaan olacak. Artık burada karakterler nasıl karşı karşıya gelecek bilmiyoruz ama iki karakterin yaşadıkları korkunç olay, dizinin ana konusu olacak. Diğer detaylar için dizinin yayınlanmasını ve kanalın hikayeyi paylaşmasını bekleyeceğiz.

Peki dizide nasıl bir oyuncu kadrosu olacak? Şimdilik gördüğümüz isimleri düşünecek olursak, uzun süredir ekranlarda beklenen oyuncuları göreceğiz.

Oğlum Dizisi Oyuncuları Kimler?

  • Songül Öden
  • Canan Ergüder
  • Timur Acar
  • Serhat Teoman
  • Kubilay Aka
  • Nihal Yalçın
  • Metehan Parıltı
  • Ali Seçkiner Alıcı
  • Tuğçe Açıkgöz
  • Feyyaz Duman

Şimdilik Oğlum Dizisi oyuncuları için ortaya çıkan isimler bunlar. Fragmanda da zaten birçok ismi görüyoruz. Ama burada da yine kesin olarak kanalın paylaşımlarını beklemek ve oyuncu kadrosunun açıklandığını görmek gerekiyor. Tüm oyuncular için kadro açıklandığı zaman yine güncelleme yaparız.

Ayrıca Oğlum dizisi ne zaman yayınlanacak şu an için o da belli değil. 1.bölüm fragmanının gelmesi güzel bir işaret ve çok az zaman kaldığını gösteriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin