Öğretmen dizisi Rüya Örnek kimdir? Gerçek adı nedir?

Fox ekranlarının yeni dizisi Öğretmen geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile ekranlardaydı. Dizide intihar eden Rüya Örnek büyük merak uyandırdı.

Merve Mutlu
05 Mart 2020 - 10:36
Yeni Bölüm

İlker Kaleli'nin başrolde olduğu, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu gibi sevilen isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Öğretmen dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. Dizinin odak noktası olan intihar ve intihar eden Rüya Örnek'in kim olduğu merak uyandırdı. 

Öğretmen dizisi Rüya Örnek kimdir?

20-03/05/ruya-ornek.jpg

Rüya, Küçükkapı Lisesi'nin başarılı öğrencilerinden biridir. Atletizmle uğraşan Rüya birçok başarı ve madalya elde etmiş okulunu gururlandırmış ve arkadaşları arasında son derece popüler biridir. Ancak bir gün doping yaptığına dair haberler çıkmış ve daha sonra da antrenörü ile ilişkisi olduğuna dair dedikodular yayılmaya başlamıştır. Tüm bunları yalanlasa da herkes üzerine gelmiş ve okulunda en yakın arkadaşı tarafından bile dışlanmıştır. Babasını üzmüş olmaya, yalnız kalmaya, haksızlığa uğramaya dayanamayan Rüya Örnek kendisini uçurumdan atarak intihar etmiştir. Akif öğretmen ise bu intihara giden yolda kimlerin suçu olduğunu ortaya çıkarmak için büyük bir işin içine girer...

Öğretmen dizisinde Rüya Örnek karakterini Doğa Özüm canlandırmaktadır. 

Doğa Özüm kimdir?

20-03/05/doga-ozum.jpg

İlk oyunculuk deneyimini yine Fox ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor'da gülememe hastalığı olan kız rolü ile gerçekleştiren Doğa Özüm, Öğretmen dizisinin önemli karakterlerindendir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin