Oğuz Peçe'den iddialı açıklamalar!

Arka Sokaklar dizisinin yakışıklı komiseri Emre'yi canlandıran Oğuz Peçe önceki akşam Aşk Mevsimi film galasına katılan isimler arasındaydı. Oyunculuktaki başarısı kadar yakışıklılığıyla da adından söz ettiren Oğuz Peçe galada çok özel açıklamalarda bulundu. Oğuz Peçe kimdir? Kaç yaşında? Arka Sokaklar Emre kimdir?

Gülcan Tarımoğlu
25 Ocak 2024 - 09:54
Magazin

Son dönemde Arka Sokaklar'da canlandırdığı Emre Komiser rolüyle beğenileri üzerine toplayan başarılı oyuncu Oğuz Peçe samimi açıklamalarda bulundu.

Önceki akşam galası gerçekleştirilen Aşk Mevsimi filmine çok sayıda ünlü katıldı. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun paylaştığı film 2 Şubat'ta vizyona girecek.

Galaya katılan ünlüler arasında Oğuz Peçe de vardı. Film çıkışı basının sorularını yanıtlayan Peçe, filmi çok beğendiğini, keyifle izlediğini belirtti. 

BAZEN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEKİNİ GÖREMİYORUZ!

Oğuz Peçe, yarım kalan bir aşkı konu alan Aşk Mevsimi filmi için şunları da sözlerine ekledi;

"Filmde şunu da anlamış oluyoruz ki bazen önümüzde pus varken çok fazla gözümüzün önünü göremiyoruz. Güzel bir mesaj olmuş film."

YAŞAMAK İSTEDİĞİM HER ŞEYİ YAŞADIM!

Filmde geçen Dostoyevski'nin meşhur sözü "Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır" kısmıyla ilgili de konuşan Oğuz Peçe, "Yaşamak istediğim her şeyi yaşadım, yaşayamaya devam ediyorum ve bunun için elimden geleni de yapacağım" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin