Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'lı Özür Dilerim Disney+'ta yayında!

Disney+'ın başrollerinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca'nın yer aldığı komedi filmi Özür Dilerim Disney+ kütüphanesindeki yerini aldı. Peki Özür Dilerim ne zaman yayınlanacak? Özür Dilerim oyuncuları kimler? Özür Dilerim filminin konusu ne? Özür Dilerim başrolleri kimler? Özür Dilerim nerede çekiliyor? Oğuzhan Koç kim? Gizem Karaca kim? İbrahim Büyükak kim

Volkan Usta
14 Nisan 2023 - 10:56
Kültür Sanat

Yapımcılığını 25 Filmin, hem senaryosunu hem de yönetmenliğini ise ünlü komedyen İbrahim Büyükak'ın üstlendiği Özür Dilerim filminin Disney+'ta sevenleriyle an itibarıyla buluştu.

23-04/03/casc.JPG

Başrollerinde ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile oyuncu Gizem Karaca'nın da yer aldığı Özür Dilerim filmi yayınlanan fragmanlarıyla izleyenlerini bir hayli meraklandırdıktan sonra platformdakini yerini aldı.

23-03/24/4.jpg

Özür Dilerim filminin konusu ne?

30’lu yaşlarda, yalnız yaşayan ve deniz fenerinde bekçi olan gencin (Erkin), kredi borçlarıyla uğraşırken bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin vefat haberini alır. Apar topar huzurevine gider ama beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi Erkin'den zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek yolu özür dilemek olan Erkin, eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

23-03/24/2.jpg

'Özür Dilerim'in oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrolünde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın yer alacağı filmin oyuncu kadrosunda; Kerimcan Kamal, Metin CoşkunFatma ToptaşMüfit Kayacan, Yonca Şahinbaş, Mert Turak, Gümeç Alpay Aslan ve Yeliz Kuvancı gibi tanıdık isimler yer alıyor.

Özür Dilerim filmi şimdi sadece Disney+'ta...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin