Oğuzhan Koç'a 2023 uğurlu geldi

2023’te konserden konsere koşan Oğuzhan Koç oynadığı reklamlar, sinema filmi ve sanatçı dostlarıyla paylaştığı şarkılarla bol kazançlı ve bereketli bir yıl geçirdi.

Berfin Sengil
27 Kasım 2023 - 10:06
Magazin

Geçen yaz meydanlarda büyük kitlelerle buluşan Oğuzhan Koç art arda yayınladığı hit şarkılarla hayran kitlesini daha da büyütürken, her sahnesinde on binlerce kişiye konser verdi. Sahnelerde fırtına gibi esen Oğuzhan Koç ilk göz ağrısı oyunculuğu da bırakmadı. İbrahim Büyükak ile çektiği sinema filmi ‘Özür Dilerim’ ile büyük beğeni toplayan Koç markaların da tercihi oldu.

23-11/27/1-1701069088.jpg

Art arda yayınladığı şarkılarıyla dijital platformlardaki dinlenme sayılarında rakiplerini çok geride bırakan Oğuzhan Koç bu platformların ve radyoların resmî listelerinde hep üst sıralarda yer aldı. Sadece kendi seslendirdiği şarkılarla değil; Bengü (Bayıla Bayıla), Berkay (Aşk Seni Bozmaz ve Sonunda), Ebru Gündeş (Dünden Beri), Emre Altuğ (Yanabilir Her Şey), Murat Boz (Çıktın Oyundan), Salman Tin (Yardımın Gerek) ve Simge (Ruhun Esirin)'ye verdiği şarkılarla da pop müzik gündeminden hiç düşmedi.  

Üretkenliğini zirveye taşıyan Oğuzhan Koç, 2023’te çok çalıştı. Yer aldığı işlerden ve elde ettiği telif gelirleriyle bol kazançlı ve bereketli bir yıl geçirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin