Ölümlü Dünya 2 Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Ölümlü Dünya 2 nerede ve ne zaman yayınlanacak ortaya çıktı. Ölümlü Dünya 2 için güzel haberler peşi sıra geldi. İşte film için yeni bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
25 Ağustos 2022 - 15:19
Kültür Sanat

Ölümlü Dünya filmi, şimdiye kadar gördüğüm yerli filmler içerisinde en özgün yapıdaki filmlerden biri diyebilirim. Harika bir kadro ve enfes bir hikaye ile gelen film, genel olarak olumlu yorumlar da almış bir film. Ne zamandır Ölümlü Dünya 2 filmini de bekliyoruz. İşte şimdi devam film için yeni gelişmeler var. Ölümlü Dünya 2 nerede ve ne zaman yayınlanacak ortaya çıktı.

Film için ortaya çıkan bu bilgiler yeni dijital yayın platformunun elini ne kadar güçlendireceğini de gösteriyor.

Ölümlü Dünya 2 Nerede Yayınlanacak?

Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre yeni film, yakın zaman önce yayın hayatına başlamış olan Disney+ platformunda yer alacak.

Taff Pictures ile yapılan anlaşma sonrasında filmin Disney+’a taşındığını göreceğiz. Filmin ne zaman yayınlanacağı ise tam olarak net değil.

Sadece sonbahar aylarında yayınlanacağını biliyoruz. Bu yüzden “Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak?” sorusunu şimdilik sonbahar aylarında şeklinde cevaplamış olalım. Detaylı olarak tarih belli olduğunda ya da tanıtım duyurusu yapıldığında yeniden tarih için bilgi vereceğiz.

Filmin oyuncu kadrosu ve konusuna geldiğimiz zaman ise şimdilik konu tam olarak net ortaya çıkmadı. Bir devam filmi olarak gelmesini bekliyoruz. İlk filmde bir merkez için çalışan seri katil ailenin, bu merkezin hedefi haline gelmesini ve kaçış hikayesini izlemiştik.

Muhtemelen film kaldığı yerden devam edecek. Zaten oyuncu kadrosunda yok yoktu. Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Sar Apak, Mehmet Özgür, Doğu Demirkol, İrem Sak ve daha birçok ünlü ismi gördüğümüz filmde yönetmenlik ve senaristlik koltuğunda ise Ali Atay bulunuyordu.

Yine aynı kadronun korunmasını bekliyoruz. Kişisel olarak benim de en çok beklediğim filmlerden birisi. Bakalım ne zaman yayınlanacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin