Ömer 32. Bölümde sular durulmadı! Ömer ve Gamze'nin arasında sorunlar büyüyor!

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Ömer 32. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ömer'in 32. bölümünde neler oldu? Ömer 33. bölümde neler olacak? Ömer'in 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer sezon finali full izle! Ömer 2. sezon fragmanı izle!

Volkan Usta
21 Kasım 2023 - 09:55
Kültür Sanat

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 32. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ÖMER'İN 32. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Babasının Çiçek'le evlilik hazırlığında olduğunu öğrenen Ömer, bunun annesinin hatırasına saygısızlık olacağını söyleyerek karara karşı çıkar. Fakat hem çocuklarının ailevi meseleleriyle hem de annesinin sağlık sorunlarıyla boğuşan Reşat, kararının arkasında durarak Ömer'e kapıyı gösterir. Aralarındaki gerilim devam etse de Ömer'i sakinleştirmek yine Gamze'ye düşer. 

23-11/20/88825.jpg

Kocasından ayrılarak kendi ayakları üzerinde duracağı bir hayat inşa etmeye çalışan Nisa, Hakan'ın onun için hazırladığı sinsi plandan habersizdir. Şükran'ın boşanma davası açtığını öğrenen Tahir, yalnızlık ve çaresizlikle mücadele ederken Hasan'ın verdiği desteği minnetle karşılar fakat büyük bir tehlikenin içine çekildiğinden habersizdir.

23-11/20/88826.jpg

Çocuklar için düzenlenen bir projeye katılması için Şule'den davet alan Ömer, bu davete Gamze'nin de sıcak bakmasına mutlu olur. Lokanta'nın açılışında yaşananlarsa herkes için şok etkisi yaratır. Nevzat'ın onun için yarattığı iş yoğunluğundan muzdarip olan Gamze, Ömer ile yaşayacağı büyük sorunları tetikleyecek çok zor bir durumda kalır.

23-11/20/88827.jpg

Ömer yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin