Ömer 37. Bölümde Tahir, Eda'nın başına gelenleri öğrendi! Gamze gerçekten hamile mi?

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Ömer 37. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ömer'in 37. bölümünde neler oldu? Ömer 38. bölümde neler olacak? Ömer'in 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer sezon finali full izle! Ömer 2. sezon fragmanı izle!

Volkan Usta
26 Aralık 2023 - 09:55
Kültür Sanat

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 37. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ÖMER'İN 37. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ne olduğunu anlayamadan yaka paça evlerinden atılan Reşat ve ailesi, geceyi onlara kapısını açan Gamze'nin evinde geçirirler. Bu gelişme herkesin moralini alt üst ederken, olayın perde arkasında onlara zarar vermek isteyen birilerinin olabileceğine dair şüpheleri kuvvetlenir. 

Eda'nın içine düştüğü tuzağı öğrenen Ömer, Atilla'nın mekanını basarak tüm öfkesini ondan çıkarır. Bu olay Atilla'yı intikam duygusuyla doldururken, Eda, Ömer ve diğerleri için meseleyi daha da içinden çıkılmaz hale getirir. 

Çocuklarının bir babaya ihtiyaç duyduğunu görmek Nisa'yı düşündürürken, Emine'nin başına gelen felaketten henüz haberdar değildir.  Babasının ev meselesini çözmek için Hasan'dan destek isteyen Tahir, kızının nasıl bir tuzağa düştüğünü beklenmedik bir anda öğrenir.  Onca sorunun ortasında kalan Gamze ise, kendiyle ilgili bir süre saklamak zorunda kalacağı önemli bir gerçekle baş başadır.

Ömer yeni bölümüyle Pazartesi akşamı Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin