Ömer 43. Bölümde İzzet, Nurettin'i kovdu! Gamze, Ömer ve Şule'yi görünce çıldırdı!

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Ömer 43. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ömer'in 43. bölümünde neler oldu? Ömer 44. bölümde neler olacak? Ömer'in 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer sezon finali full izle! Ömer 2. sezon fragmanı izle!

Volkan Usta
13 Şubat 2024 - 09:20
Kültür Sanat

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 43. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ÖMER'İN 43. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Gamze'yi içine düştüğü büyük tehlikeden son anda kurtaran Ömer, Gamze'nin söylediği yalanın ortaya çıkmasıyla kandırılmış hisseder ve öfkeye kapılır. Bu gelişme aralarındaki iplerin daha da gerilmesine neden olur.

Aliye'nin eziyetlerine maruz kalan Eda ve Nilüfer seslerini birilerine duyurmaya çalışırlar. Tahir ise kızlarının eğitim sürecine dair hoşuna gitmeyen bazı durumları fark etmeye başlar. Kızları kurtarabilmek için iyi bildiği yoldan bir plan yapan Vicdan, Nurettin'i tuzağa düşürmek için harekete geçer. Duygularıyla savaşmayı bırakan Nisa, Özgür'ün karşısına çıkar, fakat geçirdiği zor günlerin etkisinde olan Emine, annesini çok zor durumda bırakacak bir adım atar.

Ev konusunda çözüm yolu arayan Reşat, Çiçek'in destek olma çabasını hiç hoş karşılamaz. Fakat Nurettin'den gelen beklenmedik bir destek, tüm dengeleri değiştirebilecek güçtedir. Yaşadıkları yüzünden büyük bir yıkıma uğrayan Gamze ise, Şule’nin ısrarla hayatlarının içinde olmasıyla Ömer ve Tuna ile olan bağını kaybetme korkusu içine girer ve sonunda kendisini bile şaşırtacak bir hamle yapar.

Ömer yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin