Ömer 46. Bölümde Tahir'e mahkemeden tutuklama kararı çıktı! Gamze'yi görmeye gelen Ömer'in tüm umutları yıkıldı!

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Ömer 46. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ömer'in 46. bölümünde neler oldu? Ömer 47. bölümde neler olacak? Ömer'in 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer sezon finali full izle! Ömer 2. sezon fragmanı izle!

Volkan Usta
05 Mart 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 46. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ÖMER'İN 46. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yaşanan zor zamanları geride bırakmaya hazırlanırken Tahir'in gözaltına alınması, tüm aile için şok etkisi yaratır. Reşat ve Ömer, Tahir'i bu durumdan kurtarmak için harekete geçerken, başındaki belanın tahmin ettiklerinden daha büyük olduğu gerçeğiyle yüzleşirler.

Fatma'nın evi satması, Nisa ve ailesini kara kara düşündürürken, yeni çatışmaların da fitilini ateşler. Aralarındaki sorunları ve soğukluğu aşamayan Gamze ve Ömer, birbirlerinden adım beklerken bir yandan da Tahir'e yardımcı olabilmek harekete geçerler, fakat işler bekledikleri gibi gitmez.

Tahir'in tutuklu yargılanma haberi herkesi üzerken, Reşat ve Ömer olayın gidişatını değiştirebilecek bir tanık bulurlar. Gamze ise İzzet'in tuzağına düşmenin kıyısından döndüğünü fark eder. Gamze ile yeni bir sayfa açmak için harekete geçen Ömer, hayallerini yıkan bir manzarayla karşı karşıya kalır.

Ömer yeni bölümüyle Pazartesi Star'da...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin