Ömer dizisi için şok yayın kararı! 5. bölümde neler olacak?

Star'ın, başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay ,Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Zerrin Sümer'in yer aldığı dizisi Ömer'in 5. bölümü kendi gününden farklı olarak bu akşam ekrana gelecek.... Peki Ömer dizisinin 5. bölümünde neler olacak? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer dizisinin günü mü değişti? Ömer dizisi neden bu akşam yayınlanacak?

Pazartesi günlerinin fenomen dizisi Ömer, yaşanan depremler sebebiyle gününde ekrana gelmemişti. Fakat Star sevilen dizi için bugün farklı bir karar aldı. İşte detaylar! 

Bu hafta pazartesi günü son dakika değişikliği ile yayına getirilmeyen Ömer dizisi alınan yeni karar ile bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak.

Ömer dizisinin 5. bölümünde neler olacak?

Gamze'nin gözlerinde aradığı umut ışığını bulamayan Ömer, içindeki yarayı gizleyerek Süreyya ile evlilik yolculuğuna adım atar. Fakat Gamze ve Ömer aşklarını bastırmaya ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, sevgileri dile gelmenin bir yolunu bulmaktadır. 

Oğullarının mürüvvetini görmek için büyük bir adım atan Ademoğlu ailesi, tam her şey yoluna girdi diye düşünürken, Nisa’nın evinden gelen bir telefonla sarsılırlar. Ömer ablasını yalnız bırakmazken Nisa çocuklarının baba hasretiyle yüzleşir.

Ömer ve Gamze verdikleri zor kararın arkasında durmaya çabalamaktadır. Ömer’i Süreyya ile birlikte görmenin acısıyla sarsılan Gamze, çareyi eski bir dostun yanında bulur ve kalbinden geçenleri ilk kez dile döker. Gamze’nin yürüdüğü yol onu yeniden Ömer’in karşısına çıkardığında bu sefer soru sorma sırası Gamze’dedir.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin