Ömer dizisinden sezona eğlence dolu veda!

Star TV’nin pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizisi Ömer, sezon finalini görkemli bir davetle kutladı. Ömer ne zaman sezon finali yapacak? Ömer dizisi bugün sezon finali mi olacak? Ömer dizisinin sezon finalinde neler olacak? Ömer 21. bölüm fragmanı izle!

Pınar Alçiçek
12 Haziran 2023 - 14:14
Kültür Sanat

Star TV’nin pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizisi Ömer, sezon finalini görkemli bir davetle kutladı. Davette dizinin başrol oyuncuları, yapım ekibi ve tüm set çalışanlarının dahil olduğu dev kadro bir araya geldi. Eğlence dolu sezon finali kutlaması gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

23-06/12/dx8a6365.jpg

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, yönetmen
koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı'nın oturduğu ve senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı ekranların sevilen dizisi Ömer heyecan dolu bir sezonu geride bıraktı.

23-06/12/dx8a6126.jpg

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin
Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin gibi güçlü isimlerin yer aldığı dizi, daha ilk sezonda reyting listelerinde ilk sırada yer almayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin