Ömer dizisine bomba oyuncu! Dizinin seyrini değiştirecek o isim çok konuşulacak...

Pazartesi'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosuna bomba isim dahil oluyor! Ömer'in oyuncu kadrosuna katılan o isim kim? Ömer'in Zerrin'i Aybike Turan kimdir? Aybike Turan kaç yaşında? Nereli? Kaçınca bölümde diziye dahil olacak? Hangi karakteri canlandıracak? Ömer 11. bölüm fragmanı izle! Ömer 10. bölümde neler oldu? Ömer 11. bölüm full HD izle! Canlı izle!

Pazartesi'nin yıldızı Selahattin Paşalı'lı Ömer dizisinin yeni bölümünde o şok isim diziye dahil olacak! Dizinin akışını değiştirecek o karakter ise şimdiden çok konuşuldu... Peki Ömer dizisine hangi oyuncu dahil oldu? İşte o sorunun cevabı...

23-03/31/biowe2e59875.jpg

Her hafta Star Tv'de yeni bölümleriyle ekrana gelen, başrollerinde Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Ömer'de Aybike Turan, Zerrin karakterini canlandırmak için diziye dahil oluyor. 

Aybike Turan, dizide hangi karakteri canlandıracak?

Zerrin karakterine hayat veren Aybike Turan, Yaman’ın annesi ve Hakan’ın sevgilisi olarak seyirci karşısına çıkacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aybike Turan kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Kaç yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin