Ömer'in sezon finalinde ortalık karıştı! Yeni sezonda Gamze ve Ömer kavuşabilecek mi?

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Ömer sezon finaliyle ekrana geldi. Peki Ömer'in 21. bölümünde neler oldu? Ömer 2. sezon ne zaman başlayacak? Ömer'in 2. sezonunda neler olacak? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer sezon finali full izle! Ömer 2. sezon fragmanı izle!

Volkan Usta
13 Haziran 2023 - 10:20
Kültür Sanat

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Star’ın sevilen dizisi Ömer, dün akşam yayınlanan sezon finaliyle bomba bir veda gerçekleştirdi.

ÖMER'İN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Haluk’un Tuna’yı götürmesiyle kahrolan Gamze, oğlunun sevgisi ve güvenini kaybettiğini görmenin acısını yaşar.

23-06/11/88501.jpg

Onu geri almaya çalışsa da Haluk’un Tuna ve onun için hazırladığı plan Gamze’yi daha büyük bir çıkmaza doğru sürükler. Gamze’nin üzülmesine dayanamayan Ömer, Tuna’yı geri almak için ailesi ve Erdal’la birlikte harekete geçer.

23-06/11/88503.jpg

Emine’yi okuldan alan ve Yaman’dan ayrılması için baskılarını artıran Nisa ve Hakan, devreye Reşat’ın girmesiyle geri adım atar. Fakat her şeye rağmen aşklarından vazgeçmek istemeyen Yaman ve Emine, kavuşabilmenin sadece bir yolu olduğunu fark eder.

23-06/11/88502.jpg

Ömer’in hamlesiyle öfkesinden deliye dönen Haluk, Ömer’e bu işte yardım edenlerden hesap sormak için geri döner. Onun bu dönüşü, Ademoğlu ailesini derinden etkileyecek olayların fitilini ateşler.

23-06/11/88506.jpg

Ömer’, yeni sezonda da her Pazartesi 20.00’de Star’da.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin