"Önce minibüs çarptı, sonra uçağıma yıldırım düştü, şimdi de bu!"

Oyuncu Özlem Yıldız, üst üste yaşadığı talihsiz kazaları anlattı: "Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü şimdi de bu..." Özlem Yıldız kimdir? Özlem Yıldız kaza mı geçirdi? Özlem Yıldız'ın yüzüne ne oldu? Özlem Yıldız botoks kurbanı mı oldu?

Pınar Alçiçek
01 Şubat 2023 - 17:18
Magazin

Yakın zamanda minibüs çarpması sonucu trafik kazası geçiren yetenekli oyuncu Özlem Yıldız, bu kazanın hemen ardından bindiği uçağa yıldırım çarpmasıyla pes artık dedirtmişti! 

TALİHSİZLİĞİN BÖYLESİ!

Nazara gelen güzel oyuncu Yıldız'ın kazaları durdurak bilmiyor!"Kötüyü çağırmak istemiyorum." diyerek yüzündeki şişliği sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaşan oyuncu açıklama yaptı...

23-02/01/2023-02-01-3.png

"ZOR KONUŞUYORUM!"

"Yaklaşık iki haftadır olmayacak ne varsa beni buluyor. Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü. Kötüyü çağırmak istemiyorum. Bu sabah da bir anda bu şekilde uyandım. Hiçbir şey yokken yani... Yeni yeni buzlarla inmeye başladı. Zor konuşuyorum. Bunun ne olduğunu bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. Gece hiçbir şeyim yoktu. Sabah böyle kalktım..." 

23-02/01/2023-02-01-6.png

Özlem Yıldız'ın yüzüne ne oldu? Özlem Yıldız estetik mi yaptırdı?

Açıklama sonrası uzmanlardan destek alan Yıldız, yüzündeki şişliğin sebebini şu ifadelerle açıkladı:

"Kanımda enfeksiyon çıktı. Alerjikmiş... Bu gece hastanedeyim, antibiyotik tedavisine başlandı" 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin