One Day at a Time ortak yaratıcısından yeni dizi: The Story of Us

CBS kanalı The Story of Us isimli yeni bir komedi dizisi üzerinde çalışıyor. The Story of Us nasıl bir dizi?

Men of a Certain Age ve Netflix'in devam etmekte olan komedisi One Day at a Time'ın ortak yaratıcılarından Mike Royce, CBS kanalı için yeni bir komedi dizisi kaleme alıyor.

"THE STORY OF US" DİZİSİNİN KONUSU

Stoller Global Solutions'tan Stoller, yapımcı ortağı Conor Welch ve Sony TV ortaklığında hazırlanan "The Story of Us" isimli dizinin konusuna bakacak olursak;

18-10/30/mike-royce-dizileri.jpg

The Story of Us'ın konusu; birlikte olmaları pek mümkün görünmeyen bir çiftin birlikte olması pek muhtemel olmayan bir aileye dönüşüm sürecini işleyecek.

Bu süreç on yılı içeren kısa hikaye ve röportajlarla şekillenecek.

Royce bu dizi projesiyle uzun bir aranın ardından CBS'e yeniden dönüş yapmış oluyor. Royce, CBS ekranlarında 1996-2005 seneleri arasında izleyiciyle buluşan efsane aile komedisi Herkes Raymond'i Sever'de (Everybody Loves Raymond) yazar-yürütücü yapımcı olarak çalışmalarda bulunmuştu.

18-10/30/men-of-a-certain-age.jpg

TNT'nin Men of a Certain Age'inde ortak yaratıcı-yürütücü yapımcı olarak görev yapan Royce, Norman Lear klasiği One Day at a Time'ın Netflix platformundaki yeni versiyonunun da ortak yaratıcısı konumunda.

The Story of Us dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin