One Mississippi 2. sezonda yeni yüzler

Sheryl Lee Ralph (Instant Mom) ve Carly Jibson (The Guest Book) ikilisi Amazon'un komedi dizisi One Missisippi'nin ikinci sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle katıldılar.

Volkan Küçükel
02 Mayıs 2017 - 15:18
Gündem

Sheryl Lee Ralph (Instant Mom) ve Carly Jibson (The Guest Book) ikilisi Amazon'un komedi dizisi "One Missisippi"nin ikinci sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle katıldılar.

Tig Notaro ve Diablo Cody'nin yaratıcısı olduğu One Mississippi'nin hikayesi, annesinin beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmesinin ardından Tig'in, memleketi Mississippi'ye dönüşüyle gelişen olayları konu ediniyor.

ONE MISSISSIPPI 2. SEZONUN YENİ KARAKTERLERİ

Ralph kendi kendine yeten, rasyonel ve profesyonel bir kadın olan Felicia Hollingsworth karakterine hayat verirken, Jibson ise Remy (Noah Harpster) ile kilise etkinliğinde tanışan arkadaş canlısı Desiree karakterini canlandıracak.

61 yaşındaki Sheryl Lee Ralph, 2013-2015 yılları arasında Nickelodeon ekranlarına gelen komedi dizisi Instant Mom'un üç sezonunda Maggie Turner rolüyle yer alırken, Showtime dizisi Ray Donovan'da ise Claudette karakteriyle tekrar eden bir rolle karşımıza çıktı. Yakın zamanda Morgan Freeman ve Tommy Lee Jones'lu Villa Capri filminin çekimlerini tamamlayan aktris ayrıca MacGyver, Criminal Minds ve Smash gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.

17-05/02/one-mississippi.jpg

Carly Jibson ise yakın zamanda Greg Garcia'nın The Guest Book dizisinde karşımıza çıkacak.

Tig Notaro, Noah Harpster, John Rothman ve Stephanie Allynne gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda Notaro, Cody, Robin, M. Blair Breard, Dave Becky ve Louis C.K. bulunuyor.

ONE MISSISSIPPI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Altı bölümden oluşan ilk sezonu geride bıraktığımız Eylül ayında Amazon takipçilerine sunulan One Mississippi'nin ikinci sezon bölümleri bu sene içerisinde izleyicilerle buluşacak.

"One Misissippi" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin