Onur Seyit Yaran'a İspanya'dan ödül!

İspanya'nın Granada kentine bağlı Torvizcon köyünde düzenlenen “Altın Üzüm Bağı Ödülleri” kapsamında Onur Seyit Yaran da ödül aldı. Yoğun ilgi sebebiyle insanlar İspanya sokaklarına kadar taştı.

Berfin Sengil
21 Ocak 2024 - 12:56
Magazin

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen “Vino De Oro” ödül töreninde, Onur Seyit Yaran’a başarı ödülü verildi. Ödül konuşmasını İspanyolca yapan başarılı oyuncu büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. 2014 yılından beri verilen Türkçe karşılığıyla “Altın Üzüm Bağı Ödülleri” İspanya’nın ulusal kültürel değerleri arasında gösteriliyor.

Ödül Konuşmasını İspanyolca Yaptı

Onur Seyit Yaran'ın yaptığı ödül konuşmasının Türkçesi ise şu şekilde:

"Öncelikle İspanyolca'm için özür dilerim. Çünkü hâlâ öğreniyorum. Burada sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. İspanya'da bir ödül kazanmak benim hayalimdi. Bu yüzden çok gururluyum.

Beni bu şekilde desteklediğiniz için (mükemmelsiniz) ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hepsi bu, daha ne diyebilirim ki? Her şey için teşekkürler. Bir dahaki sefere görüşmek üzere."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin