Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul kadrosunda. Atsız Bey kimdir?

Trt 1 reyting rekorları kıran dizisine sürpriz bir isim katıldı. Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul dizisi ile Atsız Bey karakteriyle ekranlara dönüyor!

Berfu Gürle
08 Kasım 2017 - 23:35
Yeni Bölüm

Diriliş Ertuğrul 4. sezona bomba gibi geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yeni bir isim dahil oldu. Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul dizisi ile ekranlara dönüyor! Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın olduğu dizi 25 Ekim Çarşamba yayına başlıyor.

Yeni bölümün yayınlanacağı tarihin belli olmasının ardından diziye yeni bir isim katılacağı öğrenildi. O isim Almanya'da doğan Türk oyuncu Orhan Kılıç oldu. Orhan Kılıç uzun süredir Türkiye'de değildi. Bunun sebebi ise kariyerindeki durgunluk... Uzun zamandır bir proje için anlaşma sağlayamayan Kılıç'a Almanya'nın ikinci televizyon kanalı olan Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) film teklifi gelmesi sonrası ailesiyle Almanya'da yaşamaya karar vermişti.

Ali Eyüboğlu'nun bugün ki köşe yazısında belirttiğine göre, Diriliş Ertuğrul'dan teklif alan sanatçı Türkiye'ye dönüyor.

17-10/17/orhan-kilic.jpg

Aksakallıların Adamı!

Oyuncu kadrosuna dahil olan Kılıç, Mehmet Bozdağ'ın açıklamasına göre 'Aksakallıların Adamı' göreviyle 'Atsız Bey' olarak diziye katılacak. Trt1'de 4. sezonu başlayacak olan dizi 92. Bölüm ile yayın hayatına başlarken Atsız Bey'in 94. bölümde ekrana gelmesi bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin