Orphan Black'e 4. sezon onayı!

Onay bu sene erken geldi...

resim yok
07 Mayıs 2015 - 17:35
İptal - Onay

Son dönemin dikkat çeken dizilerinden Orphan Black'e yeni sezon onayı bu sene erkenden geldi. 
.
Yayıncı kanal BBC America diziye 4. sezon onayını verdiğini duyurdu. Geçtiğimiz sene yeni sezon onayı için Temmuz ayını bekleyen dizinin takipçileri böylelikle bu sene erkenden sevindi.
 

KANALDAN AÇIKLAMA

Performansıyla göz dolduran ve dizideki rolü sayesinde birçok ödül organizyonunda ödüle layık görülen yetenekli oyuncu Tatiana Maslany'nin birden fazla rolle karşımıza çıktığı bilim-kurgu dizisinin yeni sezon onayı haberi gün içerisinde kanal yetkililerince duyuruldu.
 

YENİ SEZONUN İLK DETAYLARI

Yeni sezonun ilk detayları ise şöyle:
.
* Dördüncü sezon 10 bölümden oluşacak. Dizinin ilk üç sezonu da aynı bölüm sayısına sahip.
.
* Yeni sezon bölümleri 2016 senesi içerisinde izleyicilerle buluşacak.
 

BAŞKANDAN ÖVGÜ

BBC Amerika kanal başkanı ve genel müdürü Sarah Barnett konuyla ilgili yaptığı açıklamada Orphan Black'in kendini yenileyen ve orijinal bir televizyon şovu olduğunu söylerken:
.
''Tatiana Maslany'nin heyecan verici, üstün yetenekli performansı muhteşem oyuncu topluluğumuza liderlik ediyor. Düşüncelerini her zaman dile getiren tutkulu fan topluluğumuza bu çılgınca eğlenceli yolculuğu gelecek sene de sunmaya devam edeceğimiz için heyecan duyuyoruz.'' ifadelerini kullandı.
 

YARATICI EKİP

Dizinin ortak yaratıcıları John Fawcett ve Graeme Mansion ikilisi ise Orphan Black efsanesini dördüncü sezona taşıma konusunda sabırsızlandıklarını iletirken;
.
''İş ortaklarımız Temple Street Productions, BBC America ve Space'e sonsuz teşekkürler. Hikayelerimizin nereye gideceği konusunda son derece heyecanlıyız.'' şeklinde konuştular.
.
Dylan Bruce, Jordan Gavaris, Kevin Hanchard, Maria Doyle Kennedy, Evelyne Brochu, Ari Millen ve Kristian Bruun gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin üçüncü sezonu BBC America ekranlarında devam ediyor. Dizi, sezonu 20 Haziran tarihinde noktalayacak.
.
THE CW'DAN 'iZOMBIE'YE 2. SEZON ONAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin