resim yok
11 Ekim 2007 - 00:00

Oscar aday adayı 'Takva'nın başarılı oyuncusu Erkan Can: Oscar'ı alırsam Bursa'da mahalledeki Paşa Dayı'nın kahvesine götürüp köşeye koyarım '... Çıraklık yaptım 'Mahallenin Muhtarları', 'Gemide', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Takva' gibi dizi ve filmlerle adını duyuran usta oyuncu Erkan Can, hayatını Yeni Aktüel'e anlattı! Bursa'da Paşa Dayı'nın kahvesinde çıraklık yaptığı yıllardan Türkiye'nin Oscar adayı olan 'Takva'ya kadar geçen süreci anlatan Can, şöyle konuştu: Ödül işin balıdır! Hayatımda tiyatro olmasa 'Gemide'ki alkolik, keş, bitirim kaptan gibi bir adam olurdum herhalde. Şimdi bakıyorum, bir şey yapmamışım hayat için, o her şeyi kendisi çözmüş sanki! Ödüller de çok önemli değil benim için! İyi iş yapalım yeter, ödül işin balı, kaymağıdır. Hani Oscar'ı da alırsam, Paşa Dayı'nın kahvesinde, baş köşeye koyarım, o ayrı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin