Tek kanallı 1980lerin ortalarında yediden yetmişe herkesi ekran başına toplayan ve kült olan Perihan Abla dizisinin yeni versiyonunu izlemeye hazır mısınız?
Dizide iki aşığı canlandıran Perran Kutman ve Şevket Altuğ yine bir mahalle dizisiyle izleyenleri ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Onay Production tarafından hazırlanan Korsan Başkan dizisi için iki sanatçıyla ve kanal yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğü açıklandı.
Bizimkiler dizisinden Sadık Türkenin senaryosunu yazdığı dizi despot bir kadın ile psikolojik sorunları olan bir adamın iç ve dış dünyası anlatılıyor. İkilinin mahalleli ile yaşadıkları komik ilişkilerini konu alan dizi kültürümüzün izlerini taşıyor. Türken, iki oyuncunun da senaryoya sıcak baktığını anlatarak diziye iki kanalın talip olduğunu söyledi.