resim yok
29 Eylül 2007 - 00:00

'Evimin Erkeği' isimli dizide rol alan Doğa Bekleriz, işadamı sevgilisi Fatih Alkan'ın şartlarına razı oldu: Set günü İstanbul'a gelecek, hemen İzmir'e dönecek... İşadamı sevgilisi Fatih Alkan'la İzmir'de yaşayan manken Doğa Bekleriz, TRT ekranlarında yayınlanan 'Evimin Erkeği' isimli dizide rol almak için çok uğraşmış. Sevgilisini ikna etmek için bir anlaşma yapan Bekleriz, senaryoyu önce Fatih Bey'in incelediğini söyledi. İŞTE EŞİNİN ŞARTLARI Anlaşmaya göre Bekleriz, bu dizi dışında herhangi bir projede yer almayacak ve set günü İstanbul'a gelip, aynı gün İzmir'e dönecek. Ayrıca dizide kendisini rahatsız edecek herhangi bir sahne olursa diziden ayrılacak. Bekleriz'in oyuncu koçluğunu ise rol arkadaşları Janset ve Mustafa Uğurlu üstleniyor. Bekleriz, dizide kendi sesiyle bir sekreteri canlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin