Osman Sonant yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile anlaşma aşamasında!

Leyla ile Mecnun'un sevilen yüzü Osman Sonant Ufak Tefek Cinayetler ile anlaşma aşamasında!

Nurşah
17 Ağustos 2018 - 15:54
Magazin

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in kadrosuna Osman Sonant da dahil oldu. Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın paylaştığı haberin detayları şimdi sizlerle!

 18-08/17/ufak-tefek-cinayetler-osman-sonant.jpg

Osman Sonant Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda!

Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Yavuz Hırsız karakteri ile izleyicilerin gönüllerine taht kuran Osman Sonant son olarak Fi dizisinde yer almıştı... Başarılı oyuncuyu şimdi de Star Tv ekranlarının salı akşamları en çok izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in kadrosunda göreceğiz...

Yeni sezonu merakla beklenen dizinin kadrosuna dahil olan Ushan Çakır'ın ardından Osman Sonant ile anlaşıldığı haberleri UTC hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Ushan Çakır ile Osman Sonant Leyla ile Mecnun dizisinde de birlikte rol almışlardı. Merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin