Çukur'dan yeni sezon sürprizi! Dizinin yeni sembolünün anlamı belli oldu!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur yeni sezona sürprizlerle dolu olarak dönüyor! Sezon finalinde yaşanan katliamın ardındaki isimler belli oldu!

Nurşah
17 Ağustos 2018 - 16:46
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici ile buluşan sevilen dizi Çukur yeni sezon için geri sayım başladı! Sezon finalinde izleyicileri büyük bir şoka uğratan kıyımın ardındaki isim ve Çukur'un yeni sembolü ile ilgili ilk detaylar resmi olarak paylaşıldı! 

18-08/17/ukur-yeni-sembol.jpg

Çukur'un iki yeni oyuncusu

Yeni sezona yepyeni karakterler ile merhaba diyecek olan sevilen dizi büyük bir merakla bekleniyor. Sezon finalinde ekranda beliren Çukur'un yeni sembolü hakkındaki detaylar ise bugün yapılan açıklama ile belli olmaya başladı! Büyük bir kıyım yaşanan son bölümdeki olayların sorumlusu olarak Karakuzular gösteriliyor. Henüz kim oldukları ve neler istedikleri belli olmayan bu grup, ekranda beliren yeni sembolün yüzüklerini takıyorlardı.

Berkay Ateş'in Mahsun, Erkan Avcı'nın ise Çeto karakteri ile Karakuzular çetesine dahil olacağı dizide yaşanan büyük katliamdan kimlerin sağ kurtulacağı ise Eylül ayında yayınlanacak olan yeni sezon bölümleri ile belli olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin