Öykü Gürman uzun hava okudu

Öykü Gürman'ın 'Urfalıyam Ezelden' dizisinde hayat verdiği Ceylan karakterinin seslendirdiği uzun hava büyük beğeni topladı.

Editör
13 Ekim 2014 - 16:46
Yeni Bölüm

'Urfalıyam Ezelden' birinci bölümüyle Kanal D ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunuldu.
 
Başrollerini Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Meral Çetinkaya’nın paylaştığı dizide sürpriz bir isim de yer aldı.

Bir dönem TOP 10 listelerinin ilk sıralarında yer alan Öykü Gürman da başrolü paylaşan isimlerden oldu.
 

DİZİYE HAYAT VEREN ŞARKIYI SÖYLEDİ

'Ceylan' karakterine bürünen Öykü Gürman, okuduğu 'Ah Bi Gele' uzun havası ile daha ilk bölümde dizinin önüne geçti.

DİZİNİN KONUSU

Dizinin hikayesine göre, iş arayan Ceylan talihsiz bir olaydan sonra Yanık Memed'in dükkanında gözünü açtı. Uzun hava okuyacak birini arayan Yanık Memed'e kendisinin okuyabileceğini söyledi ve kendisine iş vermesini istedi. Bir kızın uzun hava okumasını aklına yediremeyen Yanık Memed'e tüyleri diken diken eden sesi ile bir uzun havaya okumaya başladı.. Sesi handa bulunan başta Yanık Memed ve Cemal olmak üzere herkesi etkiledi. İşte Ceylan diziye böyle hayat verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin