Oyuncu Aslıhan Gürbüz de kendisini taciz eden kişiyi ifşaladı!

Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz'den beklenmedik paylaşım..

Merve Mutlu
13 Kasım 2019 - 15:36
Magazin

En son Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide Merve karakterini canlandıran ve bir süredir ekranlardan uzak durarak kendini doğaya adayan güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz'den şaşırtan bir paylaşım ortaya çıktı. 

19-11/13/aslihan-gurbuz-ifsa.png

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Yasemin Ellen, sosyal medya üzerinden kendisini taciz eden şahsı paylaşarak bu duruma susmayacağını ve engellemek zorunda olmadığını söylemişti. Şimdi de, Ege'ye yerleşerek oyunculuğa ara veren Aslıhan Gürbüz'den benzer bir paylaşım geldi. Oyuncu, "Şu sapık hesabı elden ele bir yayalım mı? Bu sapığın paylaşamayacağım kadar ağır tacizleri var. Anne babalar evlatlarınızı iyi yetiştirin! Sonra dikkat çekmek için bir kadını taciz ediyorlar." sözleri ile kendisini rahatsız eden şahsı herkese gösterdi. 

19-11/13/aslihan-gurbuz.png

Takipçilerine, "Evlatlarınızı iyi yetiştirin." mesajı veren oyuncu kendisini taciz eden şahsı mahkemeye vereceğini de söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin