Oyuncu Ceyda Düvenci dizileri bırakıp başka bir işe yöneldi!

Başarılı ve güzel oyuncu Ceyda Düvenci, gelen dizi tekliflerini neden reddettiğini ve yeni bir işe yöneldiğini söyledi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
05 Aralık 2018 - 13:19
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Ceyda Düvenci, rol aldığı dizilerle adını duyurmuş ve başarısını ispat etmiş bir oyuncuydu. Ancak güzel oyuncu uzun zamandır herhangi bir yapımda rol almıyor. Neden dizilerde rol almadığını açıklayan Düvenci, yeni bir işe yöneldiğini de ilan etti.

18-12/05/ceyda-duvenci-1544006086.jpg

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde katıldığı 2. sayfa programında, işi ve Bülent Şakrak ile olan mutlu evliliğine dair şu açıklamalarda bulunmuştu;

Oyunculuk çok geri plana atılmadı. Artık 25'inci seneye giriyorum neredeyse çok tutkuyla yaptığım bir iş ama çok yüreğimi heyecanlandıran, kalbimi attıran bir proje olmadı. Birazcık da çocuklarımla, eşimle zaman geçirdikçe 'acaba ben ne istiyorum'u düşündüm. 40'lardan sonra… 50 yaşıma geldiğimde ne yapmak istiyorum, çocuklarıma çok iyi geldi. Bir de Melisa'dan sonra insanlara iyi gelme duygusu çok iyi geldi. Ben bunu layığıyla yapmak istedim. İlerde çok çalışan annelere, zamanı olmayan annelere çocuklarına nasıl zaman ayırmaları gerektiği, doğru bağlantıyı nasıl kurmaları gerektiği konularında yardımcı olmak isterim. Hani ben bunu üç tane kitap okuyarak değil şimdi karşınızdayım 'anlatın bana' sorunlarınızı çözeyim gibi değil de bu işin eğitimini alıp yapmak isterim. Ben oğlum Ali doğduğunda sesini duydum ve hiç bu kadar ağlamamıştım. Ameliyat masası sallandı, uzun süre dikiş atamadılar o derece ağladım. Çok iyi geldi, ağlamaya gülmek kadar ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Evet, çok ağladım ama çokta rahatladım. Bülent ile aramızda çok büyük bir aşk var… Çok şanslıyım, Allah herkese hem sevdiği, hem iyi anlaştığı bir eş nasip etsin. Çok büyük bir aşk Allah herkese böyle bir aşk nasip etsin.

 

 

 

Ceyda Düvenci; “Hayaller, hedefler… Çalış Ceyda çalış.” notuyla paylaştığı fotoğrafla psikoloji okumaya başladığının haber verdi.41 yaşındaki oyuncu, Sözcü gazetesinden Emre Çevik'in haberine göre: kendisine gelen dizi projelerini, içine sinmediğinden kabul etmediğini söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin