Muhteşem İkili Ayfer (Kurretulayn Matur) kimdir?

Kurretulayn Matur Muhteşem İkili dizisinin kadrosuna katıldı! Dizide Ayfer karakterini canlandıracak olan Kurretulayn Matur kimdir, kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde...

Nurşah
05 Aralık 2018 - 13:08
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta yeni bir oyuncuyu izleyeceğiz. Muhteşem İkili Ayfer karakterini canlandıracak olan Kurretulayn Matur kimdir? Kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilenler!

 18-12/05/muhtesem-ikili-ayfer.jpg

Kurretulayn Matur kimdir?

31 Ekim 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen genç isim an itibarıyla 28 yaşındadır. 168 boyundadır. Arapça kökenli olan isminin anlamı ise nur gözlüdür. Kendisi istanbul'da yaşamakta iken ailesi Karaman'da ikamet etmektedir. İstanbul Üniversitesi mezunudur. 2012 - 2013 yılları arasında Huzur Sokağı adlı tiyatro oyununda rol almasının yanısıra dizi ve reklam filmlerinde oynayan oyuncu, gelecekte iyi bir oyuncu olmayı hedeflemektedir. Yemek pişirmeyi ve macera içeren etkinlikler yapmak hobileri arasındadır. 18-12/05/kurretulayn-matur-kim.jpg

1 Dakika adlı yarışma programına katılmış ve yarışmayı 16 bin lira ödülü alarak kazanmıştır. 2014 yılında Acun medya iştirakı olan Ütopya  programına katılmış ve izleyiciler tarafından tanınmıştır. Programda yer alan Semih ile sevgilidir.

Kurretulayn günümüze dek çeşitli sinema ve dizi projelerinde yer almıştır. Son dizi projesi ise Muhteşem İkili'dir. Dizide Ayfer karakterini canlandıracaktır.

 18-12/05/muhtesem-ikili-ayfer-kim.jpg

Kurretulayn Matur dizileri

Muhteşem İkili - Ayfer
İki Dünya Arasında - Aylin
Merhaba Hayat - Dilek
Şefkat Tepe - Zehra 
Ana Yüreği - Zehra 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin