Oyuncu Deniz Evin, hakkında açılan davadan beraat etti!

Eda Pera Küçük ile eski sevgilisi oyuncu Tolga Pancaroğlu arasında yaşanan olaylarda hakkında dava açılan Deniz Evin, beraat etti.

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 09:27
Magazin

Yaklaşık 1 buçuk yıl önce sunucu Eda Pera Küçük ile eski sevgilisi oyuncu Tolga Pancaroğlu arasında yaşanan darp, tehdit ve hakaret davası kapsamında kendisi de yargılanan oyuncu Deniz Evin beraat etti. 

Sunucu Eda Pera Küçük, eski sevgilisi olan oyuncu Tolga Pancaroğlu'nun kendisini darp ettiğini ileri sürerek mahkemeye başvurmuş, bu dava kapsamında oyuncu Tolga Pancaroğlu'nun arkadaşı olan Deniz Evin'den de kendisine mesaj attığı gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

18-12/21/eda-pera.png

Eda Pera Küçük'ün şikayetiyle açılan davanın duruşması dün görüldü ve karar çıktı. 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan oyuncu Tolga Pancaroğlu, 'tehdit' suçundan 7 ay 15 gün hapis, 'hakaret' suçundan da 3 bin 360 lira adli para cezasına çarptırıldı. 'Basit yaralama' suçundan beraatine karar verilen Pancaroğlu'nun aldığı hapis ve para cezaları 5 yıl süre ile ertelendi.

Aynı duruşmada hakkında şikayet olan oyuncu Deniz Evin için ise beraat kararı çıktı. 

Deniz Evin beraat etti!

Oyuncu Deniz Evin, Eda Pera Küçük'ün haksız şikayeti nedeniyle ekmeğiyle oynandığını söyleyerek bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

18-12/21/deniz-evin.png

"Merhaba... Yaklaşık 1,5 sene önce hayatımda yapmayacağım dediğim bir şeyle itham edildim. Bir kez olsun doğru mu diye sorulmadan organize bir şekilde televizyon gazete ve sosyal mecrada linç edilmek istendim. Ekmeğime engel olup anlaştığım işlerin feshedilmesine sebep oldular (oldunuz) eyvallah dedim sustum ekmek tekrar kazanılır çünkü.

Ama onurumu ayaklar altına almak istediler (istediniz) o olmadı ona susmadım susamazdım. “Haklıysan Korkma Hak Seni Korur “sözüne sığındım mücadele ettim ve bugün mahkeme kararıyla beraat ettim. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır.

Bu kötü zamanlarda bana inanan yanımda olan bir kez olsun şüphe duymayan eşime aileme gerçek dostlarıma ve güzel insanlara teşekkür ederim. Ben, suçsuz olduğum halde beni yerenleri suçlayanları buna çanak tutanları Allah’ın adaletine bırakıyorum.
Saygılarımla Deniz Evin"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin