Sertab Erener Jet Sosyete dizisine konuk oluyor!

Tv8 ekranlarının sevilen aile komedi dizisi Jet Sosyete'nin yeni bölümünde Sertab Erener'i konuk oyuncu olarak izleyeceğiz!

Nurşah
21 Aralık 2018 - 09:18
Magazin

Jet Sosyete geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlamış bu sezon ise Tv8 ekranlarına transfer olarak izleyicinin karşısında olmaya devam etmişti. Sevilen dizi eğlence dolu sahnelerinin yanında zaman zaman ekibinde ağırladığı konuk oyuncularla da izleyicilerinin dikkatini çekiyor! Jet Sosyete'nin bu haftaki konuğu da Sertab Erener olacak!

18-12/21/sertab-erener-jet-sosyete.jpg 

Sertab Erener Jet Sosyete dizisinde!

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen bölümlerinde İrem Derici, Oğuzhan Koç gibi sevilen isimleri ağırlayan Jet Sosyete şimdi de Eurovision birincisi sevilen ses sanatçıcı Sertab Erener'i konuk edecek.

 18-12/21/sertab-erener-jet-sosyete-konuk-oldu.jpg

Yeni bölümde ekranlarda göreceğimiz Sertab Erener bu haberi sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerine "2018'in son Jet Sosyete bölümü için çekime hazırım. Çok güleceğiz eminim..." sözleri ile duyurdu. Jet Sosyete kahkaha dolu yeni bölümü ile 26 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de Tv8 ekranlarında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin