Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın ilk fragmanı yayınlandı!

Güçlü kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken, Gold Film imzalı Kardeş Çocukları dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 09:11
Magazin

Kadrosunda Mehmet AslantuğAyça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez'in yer aldığı ve uzun zamandır beklenen Kardeş Çocukları dizisinin ilk fragmanı nihayet yayınlandı.

Çok yakında Star ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kardeş Çocukları dizisinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber otururken senaryosu Sırma Yanık'ın kaleminden çıkıyor.  

18-12/21/kardes.png

Kardeş Çocukları 1. bölümde...

Kardeş Çocukları dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanında, Ümran bir ambulans sedyesinde yatmaktadır. Arkadan gelen sesiyle kendi hikayesini anlatır.

"Adım Ümran. Mutluluk, bolluk, bereketmiş anlamı. Adımla yaşamadım. Yaşatmadılar. Canımı çok yaktılar ama dayakla değil, ihanetle. Düşmanlarım değil, sevdiklerim yaktı beni. Anneyim. Hayat'ın annesiyim. Savaştım. Bırakmadım ben kızımı. Ne o iblise ne de kardeşim olacak yılana bırakmadım."

 

Kardeş Çocukları dizisinin konusu ne?

18-12/21/kardeo-cociklari.png

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran (Ayça Bingöl)  ve Umay (Nur Fettahoğlu) . Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin