Ahmet Rıfat Şungar Kadın dizisinin kadrosuna katılıyor!

Fox ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan ve başarısı ülke sınırlarını aşan Kadın dizisinin kadrosuna bu kez de başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 09:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya ve Feyyaz Duman gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda olduğu Kadın dizisinin kadrosuna bu kez de başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar dahil oldu. 

Fox ekranlarının salı akşamları vazgeçilmez dizisi olan ve hikayesiyle olduğu kadar kadrosuyla da beğeni toplayan dizisi Kadın, yeni bir oyuncuyu daha bünyesine kazandırdı. 

18-12/21/ahmet-rifat-sungar.png

Gökçe Eyüboğlu'nun canlandırdığı Ceyda karakterinin bir çocuğu olduğunu geçen sezonda öğrenmiştik. Ancak çocuğunun babasının kim olduğunu bilmiyorduk. Bir süredir Ceyda'nın çocuğunun babası Emre'nin, dizide görüneceği konuşuluyordu ki beklenen haber geldi. 

Kadın dizisinde Ceyda'nın çocuğunun babası Emre karakterini canlandırmak üzere, başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar Kadın dizisinin ekibine dahil oldu. 

Nedim Güç'ün yönettiği, Hande Altaylı'nın kaleme aldığı Kadın dizisi, her salı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Ahmet Rıfat Şungar kimdir?

18-12/21/ahmet-rifat-sunga-1545373200.png

9 Şubat 1983 doğumlu olan oyuncu, Kartal Süleyman Demirel Anadolu Lisesi den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. İlk olarak tv dizisi Kaybolan Yıllar ile izleyicilerle buluştu. Bu dizinin ardından Aydın Sayman tarafından yönetilen sinema filmi Janjan’ın kadrosunda bulunan Şungar, 2008 yılında, Hatırla Sevgili’nin 2. sezonunda kısa bir süre rol alarak yeteneklerini daha fazla insana gösterme olanağı buldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin