Oyuncu Dilhan Aras da Hande Doğandemir'in yeni dizisi Yüzleşme'nin kadrosunda!

Yüzleşme dizisinin kadrosu her geçen gün genişliyor. Dilhan Aras da o kadroya dahil olanlar arasında..

Merve Mutlu
05 Şubat 2019 - 11:10
Magazin

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı: Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi başarılı oyuncuların rol alacağı Yüzleşme dizisinin hazırlıkları son sürat devam ediyor. 

İsmi ilk olarak Masal Çiçeği olarak açıklanan ve daha sonra Yüzleşme olarak değiştirilen T Company imzalı intikam dizisinin kadrosuna şimdi de Dilhan Aras katıldı. 

19-02/05/dilhan-aras.png

Son projeleri Adı Efsane ve Bir Mucize Olsun’un ardından oldukça farklı bir rolle izleyeceğimiz Dilhan Aras, Alanya'nın, çiçek yetiştiriliği ve esans üreticiliğiyle ünlü Kalender kasabasında geçen Yüzleşme dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğindeki projede yer alacak olan Dilhan Aras'ın canlandıracağı karakter ise henüz bilinmiyor. 

Dilhan Aras kimdir?

19-02/05/dil.jpg

24 Aralık 1990 doğumlu olan oyuncu, TED Ankara Koleji (2007) ve Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2006 yapımlı Gölgeler isimli sinema filminde rol almıştır. İlk televizyon deneyimi 2007 yılında çekilen Yeni Evli dizisindeki Yeliz karakteridir. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin