Oyuncu Gonca Vuslateri neden ameliyat oluyor?

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri ameliyat oluyor!

Merve Mutlu
19 Şubat 2019 - 17:29
Magazin

Oynadığı her yapımda adından sıkça söz ettiren ve içine girdiği tiplemelerle fenomenleşen Gonca Vuslateri ameliyat oluyor. Sağlık durumu ile ilgili açıklamayı kendisi yapan Vuslateri, Ara Güler'e ait bir şapka ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak altına yazdığı uzun not ile hem herkesi güldürdü hem de merak ettirdi. 

Gonca Vuslateri, gün içerisinde ameliyat olacağını sevenleri ile sosyal medya hesabından paylaşırken, "Çenemi kestirip, kafama takacağım. Biraz da aklımızdan geçenleri konuşalım diye…" sözleriyle dikkatleri de üzerine çekti. 

19-02/19/gonca.png

Gonca Vuslateri neden ameliyat oluyor?

İlk olarak Eyvah Kızım Büyüdü dizisi ile ekranlara adım atan, ardından da Aliye, Kız Babası, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Gönül İşleri, Yalan Dünya, Anne ve son olarak da Tehlikeli Karım gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu, sağlık durumu ile ilgili detaylı bilgi vermezken yaptığı paylaşıma düştüğü not ile de merak uyandırdı. İşte o not:

Kafamda deli sorular. Uykudan önce bir iki bir şey yazayım dedim. Herkese yorum yapmaktan vakit bulamadım. Ne güzel, birileri bir şeyler çizmiş, diğeri dalgasını geçmiş, biri yapayalnız, diğeri bir fotoğraf sadece… Kitaplar gelmiş yepisyeni… Ben de bu fotoğrafı seçtim kendime. Masada oturmuş kafama da Ara Abi’nin #AraGüler şapkasını takmışım düşünüyorum. Öyle çok beğenilecek şeyler değil.

Yarın minnak bir operasyon var önümde. Sonra güzel işlerimiz için hızla toparlanma var. Çenemi kestirip, kafama takacağım. Biraz da aklımızdan geçenleri konuşalım diye… Şaka şaka, şuraya bir çiçek koyacak cinsten. Gonca Hanım neden heryere yorum yazar? Neden hep gülümser? Gonca bir ‘gül’den fazlası mıdır? Bir daha şarkı söyleyecek midir? Kitap ne zamandı, Leica fotoğrafları ne zaman derken hayat dedi ki yavrum sen nereye böyle, bir selam vermeden” Yarın bir “Önce saglık” diyecegim. Bana kalsa operasyonu gözüm açık izlerim. İçimi benden iyi kim bilebilir?

Yine de anestezi alayım diyorum çünkü Gonca Hanım siz hiç uyumaz mısınız diyenlere cevap olsun! Bir çerçevenin içinde böyle şeylere dalıp gittim işte… Böyle şeyler oldu. Ne demiş usta; Hiç kimse bilmeyecek ki ben nerelere gidiyorum. Çünkü çamurlu bir yolda gidiyorum. Nirde bana beyaz güller. Ohh bu gece de ilgi odağınız ben olayım nelcek yeani

Oyuncu Vuslateri, ameliyatının ardından büyük merak uyandıran operasyona dair açıklamayı, sosyal medya hesabından duyurdu. 

19-02/20/gonca.png

“Aniden gelişen şiddetli kasık ağrısı sebebiyle günlerce geçirdiğim kabuslu sancılardan beni kurtaran süper kahramanım Prof. Melih Paksoy’a ve ekibine çok teşekkür ederim. Bir iki güne ayakta olurum. Merak eden, arayan soran, ziyaretime gelen herkese teşekkür ederim. Her şeyden önce sağlık. Kendinizi ihmal etmeyin. Kasık fıtığı seni hiç özlemeyeceğim.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin