Bir Aile Hikayesi dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Bir Aile Hikayesi ne zaman başlıyor?

Fox ekranlarında başlayacak olan Bir Aile Hikayesi dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
20 Şubat 2019 - 09:26
Yeni Bölüm

Güçlü oyuncu kadrosunda; Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Birkan Sokullu ve Elçin Afacan gibi isimlerin yer aldığı, This is Us dizisinden uyarlanacak olan Fox ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. 

İsmi ilk olarak Hayat Gibi, daha sonra Aile olarak açıklanan dizinin yayın adı ise Bir Aile Hikayesi oldu.

19-02/20/screenshot_1.png

Bir Aile Hikayesi dizisinin tanıtımı yayınlandı

Medyapım imzası taşıyan Bir Aile Hikayesi dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. This is Us uyarlaması olan Bir Aile Hikayesi dizisinin ilk bölümünde: Celil Nalçakan'ın canlandırdığı Cem ve Songül Öden'in canlandırdığı Reyhan karakteri ön plana çıkıyor. Cem ve Reyhan evlidir. Reyhan ise üçüz bebeklere hamiledir. 6 haftalık erken doğum yaşayacak olan Reyhan, oldukça korkmaktadır ve beklenen an gelir.. 

Reyhan bebeklerini doğurur ancak yolunda olmayan bir şey vardır. Çocuklardan biri anne sütü içmez, diğerlerinden de oldukça farklıdır. Bu farklılık dizinin seyrinde çok önemli roller oynayacaktır. 

19-02/20/screenshot_2.png

Bir Aile Hikayesi ne zaman başlıyor?

Sevilen oyuncuların kadrosunda yer aldığı This is Us uyarlaması olan Bir Aile Hikayesi dizisinin ilk bölümünün, mart ayı içerisinde Fox ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Ancak henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.. 

Bir Aile Hikayesi tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin