Yüzleşme yayın tarihi belli oldu! Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Yüzleşme'nin yayın tarihi belli oldu! Başarılı oyuncuların yer aldığı yeni dizi ne zaman başlyacak?

Nurşah
20 Şubat 2019 - 09:35
Yeni Bölüm

Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'e usta isim Uğur Yücel'in başrolde eşlik ettiği Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme ne zaman başlıyor? Merak edilen diziden 1. bölüm fragmanı geldi!

Yüzleşme 1. bölüm fragmanı

Yüzleşme ne zaman başlayacak?

Dram ve suç türündeki yeni dizi duyurulduğu ilk günden itibaren izleyicinin dikkatini kazanmıştı. Oyuncu kadrosunda son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese adlı dizide başrolde yer alan usta oyuncu Uğur Yücel'in olması ve sevilen genç oyuncular Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gibi başarılı isimlerin bulunması da diziye olan merakı artırmıştı...

19-02/20/yuzlesme-ilk-bolum-5-mart.jpg

Bir süredir çekimleri devam eden ve tanıtımları ekranlarda dönen dizinin yayın tarihi en sonunda belli oldu. Yüzleşme merakla beklenen ilk bölümü ile 5 Mart Salı akşamı izleyici karşısında olacak. Yeni dizi salı akşamlarının sevilen dizileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Halka'ya rakip olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin