Oyuncu Kürşat Alnıaçık Nöbet dizisinin kadrosunda!

Pana Film imzalı Nöbet dizisinin kadrosuna son olarak da Kürşat Alnıaçık katıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
01 Mart 2019 - 11:18
Yeni Bölüm

Pana Film imzasıyla Show tv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve kadrosunda: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Cahit Kayaoğlu ve İpek Karapınar gibi başarılı isimlerin yer aldığı Nöbet dizisinin kadrosuna son olarak da Kürşat Alnıaçık dahil oldu. 

19-03/01/kursa.jpg

Nöbet'in yeni oyuncusu Kürşat Alnıaçık..

Necati Şaşmaz hayranlarında büyük bir sevin. yaratan Nöbet dizisinin müjdesinin verilmesinin ardından, cast çalışmalarına başlanmış ve çekimler için büyük bir plato kurulmuştu. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Nöbet dizisinin kadrosunda olduğu açıklanan son isim de Kürşat Alnıaçık oldu. Alnıaçık dizide çok kilit bir karakter olan Ziya Cevran'ı canlandıracak. 

Nöbet ne zaman başlıyor?

19-03/01/nobet.png

Yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut'un oturduğu, Pana Film imzalı ve yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dizisi, 3 Mart akşamı saat 20:00'da Show tv'de izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin