Oyuncu Mehmet Akif Alakurt bu kez de Türk bayrağına hakaret etti!

Adanalı dizisi ile adını duyuran oyuncu yeni bir skandala imza attı.

Merve Mutlu
26 Temmuz 2019 - 12:02
Magazin

Adanalı dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteri ile adını duyuran Mehmet Akif Alakurt sosyal medyada yaptığı nefret içerikli paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

19-07/26/adanali.png

Oyuncu daha önce yaptığı bir paylaşımda; "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)" sözlerini kullanarak oldukça cinsiyetçi, kadın düşmanı ve nefret içerikli bir söyleme imza atarak gündem olmuştu. 

19-07/26/adanali-tc.jpg

Mehmet Akif Alakurt, "Adanalı" dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteri ile ilgili olumlu yorumlar yazan gençlere kızarak profiline “Bunlar daha uyanamadı. Maraz Ali’nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri” yazmış ve bu yorumuyla “Kurtlar Vadisi” fanı olan gençleri kızdırmıştı.

19-07/26/mehmet-akif.png

Oyuncunun paylaşımını sayfalarında yayınlayan fanlar altına “Bu kadar nankörlük görmedik. Aşağıladığın o Türk gençleri sayesinde milyonlar kazandın. Tüm türkiye’de hatta, başka ülkelerde de tanındın. Hadsiz. Bizim katımızda değil, küçülmek yerin dibindesin artık. Rezalet Alakurt” açıklamasını yazarak tepkilerini gösterirken oyuncu da bu eleştiriler için; “Türkiye’de aktör olmak böyle bir şey. bir sürü cahille uğraşmak demek” cevabını vermiş, son olarak da İzmir’den yazan bir takipçisine “Bunlar da herkesi kendileri gibi bilen izmir’in cahil kızları” karşılığını vererek öfkeyi artırmıştı. 

Mehmet Akif Alakurt bu kez de Türk bayrağına hakaret etti!

19-07/26/danal.jpg

Mehmet Akif Alakurt bu kez de Türkiye bayrağını hedef aldı. Her geçen gün başka bir konu ile Türkiye'yi ve Türkiye'li insanları karalamak için paylaşımlar yapan Alakurt, Instagram'da Türk bayrağını paylaşıp "Bu Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı değil mi?" diye yazdı.

Sabah Gazetesi'in haberine göre; bir takipçisi, Alakurt'u polise ihbar etti. İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, oyuncunun paylaşımını inceledi. Hazırlanan raporda, Alakurt'un devletin egemenliğini alenen aşağıladığı ifade edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da Alakurt hakkında soruşturma başlattı.

19-07/26/rifki.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin