Final yapan Söz dizisinin belgeseli Söz'ün Bittiği Yer çok yakında!

Söz dizisinden izleyiciyi sevindirecek bir proje geliyor: Söz'ün Bittiği Yer Belgeseli!

Nurşah
26 Temmuz 2019 - 11:17
Gündem

Geçtiğimiz sezon sonunda final yaparak izleyicilerine veda eden Star Tv ekranlarının uzun soluklu askeri ve savaş temalı dizisi Söz, merakla beklenen belgeseli ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor...

19-07/26/soz-dizi-belgesel-1564131919.jpg

Söz'ün Bittiği Yer Belgeseli çok yakında!

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Görkem Sevindik gibi sevilen isimlerin yer aldığı Söz dizisi geçtiğimiz Mayıs ayının sonunda final yaparak ekran macerasını sonlandırmıştı. Final haberine üzülen izleyicilerini sevindirecek bir gelişme, geçtiğimiz günlerde Söz dizisi tarafından müjdelenmişti...

19-07/26/sozun-bittigi-yer-belgeseli.jpg

Söz dizisinin Söz'ün Bittiği Yer adını taşıyan belgesel projesi çok yakında Youtube üzerinden izleyicinin beğenisine sunulacak. Dizinin oyuncuları Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik ve Deniz Baysal; yapımcıları Timur Savcı, Burak Sağyaşar ve pek çok başarılı ismin röportajlarının yanında kamera arkası görüntüleri ile dikkatleri üzerine çekecek olan Söz'ün Bittiği Yer belgeseli şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Söz dizisi belgesel fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin