Dilan Çiçek Deniz Patron dizisinde Burak Deniz ile başrolde!

Çukur dizisinin yıldızı Dilan Çiçek Deniz Patron dizisi ile anlaştı! İşte detaylar...

Nurşah
26 Temmuz 2019 - 11:02
Gündem

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanan Dilan Çiçek Deniz'in merakla beklenen yeni dizisi en sonunda belli oldu! Sevilen dizi oyuncusu, Burak Deniz ile birlikte başrolde yer alacak...

19-07/26/dilan-cicek-deniz-yeni-dizisi.jpg

Dilan Çiçek Deniz Patron dizisinde!

Show Tv ekranlarının Ay Yapım imzası taşıyan Çukur dizisinde Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, sezon sonuna doğru ilgiyle takip edilen dizisinden ayrılmıştı. Karakterinin ölmesi icabı Çukur ile yollarını ayıran oyuncunun yeni projesi de hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Beklenen haber en sonunda geldi!

19-07/26/burak-deniz-patron-dizisi-partneri-belli-oldu.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizisi Patron oldu! Sevilen oyuncu Patron'da, final yapan Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz ile birlikte başrolde yer alacak. Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkması planlanan dizi için usta isim Olgun Şimşek ile de görüşüldüğü söylentiler arasında yer alıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin